• About me

    The Day You Went away

    Lately i was feeling blue, and down i think it was the same as last year too i’m feeling like this…. not sure to talk about it trough blog or no~ but i decided to sharing here cos i have nobody to talk with and it’s driving me crazy. so i was been in a relationship with korean guy but i wont tell name, he is kind and warm guy we just friend before but he ask me to be her GF, so we have dating from December 16 i love being with him i felt i was too comfortable talking anything with him useless stuffs and many  more he…

  • About me

    Holiday In Singapore

    Annyeong~ if you guys have follow me on instagram you must be know that i just spend my holiday in Singapore last weekend from friday morning until sunday morning. Actually this is my first time went abroad lol so yeah i was excited coz really know hows~ is nearest country tought In Husein aiport i found that the staff in Bandung has less manner not all are rude like that just that guy, i mean like when a guy told me something but wtf he doesn’t said anything just by hands movement how to understand what are you saying eh? so i bring my parfum on bag and he was…

  • About me

    Bagaimana dapat uang dengan menjadi Blogger?

    Hi ~~~ kemarin aku genap berusia 27 tahun  omg~~~~~ still can’t believe it. I hate being old no longer cute and young girl anymore but also i felt thankful that i can live healthy until now~~ i will be more happy and respect anything on my life start from today 😘😊😇 aku mendapat berbagai pertanyaan sesuai hobiku posting blog,banyak yang penasaran bagaimana cara dapat uang dari menulis blog? lalu apa enak dan tidak enaknya menjadi blogger? terus apa aku bisa make up-in orang? berapa banyak koleksi wigku? dan lain lain di postingan kali ini aku mau jawab semua pertanyaan dari teman teman. Aku memulai menulis di Blog dari tahun 2012…

  • About me,  Uncategorized

    Destinasi liburan Di Lembang Bandung

    Jika kamu suka dengan tempat yang memiliki view yang bagus ga usah pergi jauh-jauh ke luar negeri dulu, karena Indonesia juga punya tempat dengan pemandangan yang tidak kalah bagusnya. Kali ini aku akan memberikan referensi wisata di Lembang Bandung yang cocok sekali untuk menghabiskan waktu bersama keluarga atau mungkin pasangan kamu dan wajib kamu kunjungi ketika berada di Bandung. Tempat pertama adalah Dusun Bambu, dari rumahku di Cileunyi kira-kira 2 jam perjalanan kalau macet bisa lebih. Aku sudah pernah kesini sekali bersama dengan atasan dan rekan kerja di tempat aku bekerja, Cukup jauh memang tapi karena viewnya beautiful jadi no problem lah LoL xD With my Family banyak sekali kan?…

  • About me,  Uncategorized

    Trip To Singapore By Tika mallory

    Seperti yang kalian tahu, kalau minggu lalu aku berlibur ke Singapore haha ini kali pertama aku ke Luar Negeri LoL Di usiaku sekarang ini. Awalnya agak bingung sih mau kemana, tapi aku pikir mari mulai dengan negara terdekat alias masih tetanggaan kan. Aku Pergi hari jumat tanggal 30 september 2016 bersama dengan sepupu dan tanteku. Sempet gegana sebelumnya, karena aku lupa membawa make up pouch yang sangat krusial apa daya my days without eyebrow product and stuffs, kemarin malam aku membagi make up ku ke dalam 2 pouch, satu aku isi dengan produk skin care Jafra,sabun,pasta gigi,sikat gigi,shampoo alat mandi deh, satunya lagi aku bawa produk yang sering aku bawa…

  • About me,  Uncategorized

    Tinder Date Experience

    At first i have no idea should i really talk about it or no? well i just want to sharing Guys. I’m kind of girl that rarely go outside, i hang out a lot with friends only a girls then i have no time for searching a bf lately that’s why when my friend suggest me to download dating application called “Tinder” i go to download on playstore. first tried using this app, is kinda like a games for me because the pictures of guys appears and you also can change the settings like how far the radius that you want i filter only guys near me still in Indonesia…

  • About me,  Uncategorized

    Spesial Sambal SS Culinary Review

    If you love spicy sambal like i do you must try Spesial Sambal or called “SS” located in Jalan sayang  near Perum Brimob. this place quite famous here coz they has different consep specially on sambal they have a lot variant sambal my favourite was sambal bajak which reminds me of keripik mak icih taste with “daun jeruk” it spicy but i love it also i like sambal mangga as well is kinda similiar like rujak taste and ofc made from mango  and if u want treat your familys or friends is very recommended the prize so so cheap won’t make u bankrupg at all seriously. here i will upload…

  • About me,  Uncategorized

    Daily Life ~ Marcopolo Adventure Water Bogor and Shopping with Family

    Hai balik lagi di blog aku kali ini pakai bahasa yah ? 🙂 aduh engga terasa udah hari minggu lagi, which means need to back for work tomorrow omg ~ kalian pada kemana long weekend kemarin? aku pergi ke Bekasi dari hari kamis lalu, tadinya engga ada plan buat ikut soalnya capek dan udah kebayang kalo lagi musim libur kaya gini pasti macet banget. Rencananya awalnya sih cuma mau posting blog update youtube tapi berhubung mamah maksa buat ikut, dan aku pikir susah dapet waktu lagi buat spend time sama keluarga yaudah sih jadi ikut. untungnya engga gitu macet seperti bayanganku sebelumnya. Hari kamis aku dan keluarga sampai di Bekasi…

  • About me,  Uncategorized

    WE WERE NOT IN LOVE

    When i was young i always imagined how my life going after finish school, after graduated from institue i can’t wait to work and earn some money by my self, become a succesful women, being a mature and more wise, also make my parents proud of me. As time goes, is become more far from what i’ve expected before. This year i’m turning 26 year since march. The more i got older the more i felt so much pressure in my life. I find out, that my life is stuck i didn’t said that i’m not thankful for what i have reach yet, but still idk anymore i can’t makes…